Mijn naam is Lotte Westerveld en ik woon met mijn gezin en huisdieren in Hillegom nabij de prachtige bollenvelden, het strand en de duinen.

19 jaar lang heb ik met heel veel plezier in de welzorg gewerkt. Ik heb gewerkt met chronisch zieke kinderen in het ziekenhuis, ik ben peuterleidster geweest, ik was groepsleidster in de gehandicapten zorg en deed daarnaast vrijwilligerswerk met verstandelijk gehandicapten. Ook heb ik heb met ontzettend veel plezier op Schiphol gewerkt als passagiersbegeleidster.

Deze 19 jaar ervaring in de welzorg heeft mij veel gebracht en ik heb hierdoor vele inzichten gekregen, vooral op het gebied van respect, samenwerken, geduld en zorgen voor elkaar. Ik heb dankbaarheid ontvangen, gevoeld en gedeeld. Ik heb leren omgaan met tegenslagen en ondanks dat ook ervaren dat in het leven niets onmogelijk is. Zolang er een wil is, is er een weg. Ik heb geleerd dankbaar te zijn, juist voor de kleine dingen in het leven. Dingen die zo vanzelfsprekend lijken.

Na de welzorg werd het tijd om een andere meisjesdroom van mij uit te laten komen; ik maakte een – voor mij – logische carrièreswitch. Ik werd dierenartsassistente en hondentrimster. Het leuke van dit vak was niet alleen de zorg voor de dieren, maar ook de zorg voor hun eigenaren. Ik vond het fijn mensen het gevoel te geven dat hun dier belangrijk voor hen is, medeleven te tonen en hun bezorgdheid serieus te nemen. Mensen bij het overlijden of de euthanasie van hun huisdier te steunen en te troosten. Maar het was ook heerlijk om hun enthousiasme te delen wanneer ze een nieuwe huisvriend hadden gekregen, of wanneer een ziek dier weer helemaal opgeknapt was.

Al van jongs af aan ben ik dol op de natuur en dieren in het bijzonder. Ik was altijd in de buurt van slootjes, strand of duinen te vinden. De natuur was en is voor mij één groot avontuur.

Vroeger bij ons thuis was het ook altijd een gezellige ‘beestenboel’. Gevonden dieren die ziek, zwak of gewond waren, werden door ons liefdevol verzorgd of naar de opvang gebracht. Vaak genoeg namen wij ook dieren op die, om welke reden dan ook, uit huis werden geplaatst.

Naast mijn gevoel van liefde voor dier en natuur, heb ik als kind ook altijd geloofd dat ik met dieren kon praten en intuïtief kon aanvoelen wat ze nodig hadden. Doordat in de maatschappij zulke ideeën niet geaccepteerd werden – sterker nog door diezelfde maatschappij verworpen werden – had ik deze ‘gave’ jammer genoeg naar de achtergrond verdreven.

Enkele jaren geleden werd door programma’s als ‘het zesde zintuig’ deze gave in mij weer wakker geschud. Ik wilde graag kijken of ik toch iets kon vinden op het gebied van ‘praten met dieren’.

En dat is gelukt; in maart 2009 heb ik bij Maike Bouman (bekend van televisie) de cursussen ’telepathisch communiceren met dieren’ gevolgd. Sindsdien heb ik al vele mooie consulten uitgevoerd die stuk voor stuk uniek en bijzonder zijn. Enkele voorbeelden hiervan kun je vinden onder de rubriek “dierenverhalen”.

Ik heb in de afgelopen jaren veel verschillende cursussen gedaan op het gebied van cognitieve, intuïtieve en spirituele ontwikkeling. En heb ik kennis genomen van astrologie en regressie therapie. Alle vaardigheden die ik in de loop der jaren heb ontwikkeld, pas ik tijdens mijn readingen toe.

Met veel liefde en zorg voer ik voor jou een consult uit,

Lotte