Net als bij de readingen werk ik ook bij healing met een foto van jouw dier. Vertel mij waarvoor je een healing behandeling aanvraagt. Beschrijf dus duidelijk de vraagstelling of het probleem. Tijdens en na de behandeling wil ik graag schriftelijk – of telefonisch – contact houden zodat ik weet of de behandeling aanslaat en of er meerdere behandelingen nodig zijn.

In een consult voor een healing behandeling leg ik door middel van intuïtieve telepathische communicatie contact met jouw (huis)dier. Om dit te kunnen uitvoeren heb ik de volgende gegevens nodig:

      – een digitale foto van jouw dier (bij voorkeur alleen het dier)
      – zijn/haar naam
      – leeftijd van het dier
      – geslacht van het dier
      – een duidelijke omschrijving van het te behandelen ‘probleem’

Het is ook mogelijk om eerst een reading te doen alvorens we beginnen met een healing behandeling Mocht dit het geval zijn, dan wil ik liever zo min mogelijk weten. Geef alleen heel kort weer waarom je een healing behandeling denkt nodig te hebben voor jouw dier. Te veel informatie beïnvloedt namelijk de reading. Ik heb dan alleen de volgende gegevens nodig:

      – een digitale foto van jouw dier (bij voorkeur alleen het dier)
      – naam van het dier
      – leeftijd en geslacht
      – zeer korte omschrijving van de reden waarom de healing wordt aangevraagd
      – max. 5 duidelijk vragen die jij wilt stellen

Nadat ik de reading heb voltooid en jou toegestuurd heb, gaan we samen een behandelplan opzetten en zullen we verdere afspraken maken.

Klik op tarieven voor de verschillende mogelijkheden en huidige prijzen.