Eigen ervaring met healing

In de loop der jaren ben ik meer en meer mijn spirituele kant gaan ontwikkelen. Zo ook mijn gave om te healen. Als je een goede healer wilt zijn, moet je veel ervaring hebben opgedaan om voldoende energie en uithoudingsvermogen op te bouwen om diep in het energieveld van dieren en mensen te werken. Ik heb 3 reiki inwijdingen ontvangen en sindsdien al vele mensen en dieren healing gegeven. Voornamelijk op afstand. Healing op afstand heeft geen invloed op de helende energie, want die is overal. Als ik mij op een bepaald dier of persoon concentreer bereikt mijn helende energie het energieveld van het bewuste dier of persoon.

Dat healing daadwerkelijk een uitstekende vorm van therapie is, blijkt wel uit mijn verhaal:

Vorig jaar adopteerden wij een 12 weken oud poesje – Zihna genaamd – uit het asiel. Ze was erg timide, mager en een beetje lusteloos. Ze had niesziekte opgelopen en het duurde weken en weken voordat ze er eindelijk van was opgeknapt. Haar darmen waren van het begin af aan ook altijd van streek en er ging geen dag voorbij zonder dat ze aan de diaree was. Medicatie hielp haar er steeds een beetje bovenop, maar ze bleef altijd kwakkelen.

Begin 2012 werd Zihna ernstig ziek. De diaree werd erger, ze had veel buikpijn, verloor bloed en werd veel te mager omdat ze niet wilde eten. Ze kon maar hele kleine stukjes lopen en elke keer – na een aantal passen – ging ze er weer bij zitten. Ondanks dat ze zo ziek was, zag ik wel dat ze mentaal heel sterk was en voelde ik dat ze nog niet op wilde geven.

De dierenarts liet het woord inslapen vallen, maar ook zij vond dat het nog te vroeg was en zette haar op de medicatie. Deze sloeg helaas niet voldoende aan en ik werd dan ook wanhopig. Wat moest ik doen?

Ik wist dat ze meer nodig had dan alleen de medicatie en dus maakte ik telepathisch contact met Zihna. Daarbij riep ik ook de hulp in van mijn overleden katten – Nala en Chenoah – die mij altijd helpen bij mijn readingen. Ze vertelden mij dat ik vertrouwen moest hebben in een goede afloop en mijn helende krachten moest gebruiken om haar er doorheen te slepen! Haar tijd was nog lang niet gekomen.

Vanaf die dag heb ik de ‘kleine’ iedere dag healing gegeven. Ook heb ik om haar halsje een kleine bergkristal gehangen om haar darmen te ondersteunen. Mijn handen werden gloeiend heet als ik haar behandelde. Een teken dat ze het heel hard nodig had. Ze vond het heerlijk en ging er ook echt voor liggen.

Naarmate de dagen vorderde, zag ik haar zienderogen opknappen en al na een aantal weken ging het helemaal goed met haar. Ze is tegenwoordig vrolijk, speels, ze eet goed en bovenal is haar ontlasting nog nooit zo mooi geweest. Elke dag speelt ze in de tuin en rent en jaagt ze achter insecten aan. Zihna is nooit eerder zo gezond en actief geweest! Eindelijk geniet ze met volle teugen van het leven en heeft ze geen pijn en ongemakken meer. En wij….wij kunnen alleen maar genieten nu we haar zo gelukkig zien. Iedere ochtend komt ze altijd even heerlijk, al knorrend én tevreden op mijn buik slapen.