Hoe werkt healing?

Healing is een krachtige en ondersteunende therapie en geen wondermiddel. Wanneer je twijfelt over de gezondheid van jouw dier, raadpleeg dan altijd eerst een dierenarts.

Healing werkt zowel op fysiek als op emotioneel nivo en helpt om herinneringen en emotionele blokkades los te laten. In sommige gevallen reageren dieren niet goed op andere vormen van behandeling omdat ze ook hulp nodig hebben op emotioneel gebied. Healing is erop gericht de innerlijke geneeskracht te versterken en een algehele balans te krijgen. Het lichaam wordt als het ware gestimuleerd om van binnenuit – zowel lichamelijk als emotioneel – te herstellen of te stabiliseren. Elke ziekte of aandoening heeft op de één of andere manier ook een emotionele oorzaak.

Het aantal behandelingen wat een dier nodig heeft hangt af van de ziekte of de aandoening. Maar ook van de leeftijd van een dier en hoe een dier op een behandeling reageert. Het is dus zaak om mij op de hoogte te houden van de vorderingen.

Ik geef de healing behandelingen – net als mijn readingen – op afstand. Voordeel hiervan is dat het dier in zijn eigen omgeving kan blijven en dus geen onnodige stress hoeft te ervaren. Ook een voordeel is, is dat ik mij volledig kan concentreren op het dier zonder afgeleid te worden door omgevingsfactoren, wat alleen maar bevorderlijk is voor de behandeling.

Een healing kan o.a. aangevraagd worden voor dieren die:
  – ziek zijn
  – niet goed in hun vel zitten
  – rouwen om het verlies van een dierbare (mens of dier)
  – terminaal ziek zijn en hulp nodig hebben bij het overgaan. Healing kan een terminaal ziek dier namelijk vrede geven en zijn/haar spirituele verbinding versterken.